ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Το-plakaki.gr ανήκει στην εταιρεία Kotronakis Group και δραστηριοποιείται στο χώρο των πλακιδίων και των ειδών υγιεινής από το 1970.

Το-plakaki.gr αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, 5 ενωμένα εργοστάσια της Ευρώπης πλακιδίων που σας δίνουν τιμές απευθείας χωρίς μεσάζοντες και έδρα της έχει το κατάστημα Κοτρωνάκης στο Καματερό και το κατάστημα Facade, στο Παλαιό Φάληρο.

Από το 1970 Το-plakaki.gr αναπτύχθηκε δυναμικά και τώρα κατέχει την πρώτη θέση στην λιανική πώληση.

Η εταιρεία δεν επεκτείνεται στην χονδρική πώληση, γιατί δίνει τιμές χονδρικής κατευθείαν στους ιδιώτες, στις τεχνικές εταιρείες, στους κατασκευαστές, στους αρχιτέκτονες και στις ξενοδοχειακές μονάδες.

Στόχος μας να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των σύγχρονων project, μέσα από την διαρκή επαφή με τον πελάτη, κατανοώντας την κουλτούρα του και τις συνήθειες του.

Καθώς η επιχείρησή μας εξακολουθεί να αλλάζει μορφή, απλοποιούμε τον τρόπο λειτουργίας μας, έτσι ώστε να περιορίσουμε την πολυπλοκότητα και να γίνουμε αποδοτικότεροι.

Αποστολή μας είναι να παραμείνουμε η πιο αποτελεσματική εταιρεία για την πλήρη κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών παρέχοντας ποιοτικά υλικά με πιστοποιητικά ISO σύμφωνα με τους ξένους οίκους που αντιπροσωπεύουμε.

Η στρατηγική μας, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που επικρατούν, εστιάζεται στην παροχή ποιοτικών προϊόντων με την δυνατότητα προσφοράς ανταγωνιστικών τιμών.

Όραμά μας είναι να ανταποκριθούμε με υπευθυνότητα στις προσδοκίες του κοινωνικού συνόλου, καθώς πιστεύουμε ότι είναι μονόδρομος προς της επιτυχία.

Υπόσχεσή μας είναι να σας δίνουμε πάντα την καλύτερη τιμή.

Κοτρωνάκης Καματερό